“En Bru es fa gran”

11,00

En Bru es fa gran. En Bru té 10 anys i inicia l’extraordinària aventura de fer-se gran. Amb ell i els seus amics descobrirem quins canvis experimenta el cos d’un nen durant el procés que s’anomena pubertat. (Premi Serra d’Or 2017. Premi Jaume Aiguader i Miró 2017)

Autora: Mònica Peitx, endocrinòloga pediatra.
Il•lustracions: Cristina Losantos.
Traducció: Raquel Solà i Garcia.
Editorial Joventut.

En Bru té 10 anys i nota que el seu cos està canviant. El fet és que aviat entrarà en la fase de la pubertat, com la seva germana Mia. Descobreix quins canvis experimenta el cos d’un nen durant la pubertat i aprèn tot el que es refereix a l’aparell reproductor masculí. Acompanya’l en la seva aventura de fer-se gran!
Escrit per una pediatra-endocrinòloga, aquest és un llibre per parlar dels canvis de la pubertat masculina com a part del procés normal de l’adolescència, i que recalca la importància, en aquesta etapa de grans canvis, de mantenir uns hàbits saludables. (Divulgació i educació sanitària)

Codi: sin001 Categoria:

També us recomanem…

“En Bru es fa gran”
11,00
La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.