Plat porta-espelmes d’Ichendorf

14,45

1 en estoc

Plat porta-espelmes d’Ichendorf. Quan La Maravilla es va trobar amb aquest plat porta-espelmes d’Ichendorf de seguida va pensar en l’agradable sorpresa que donaria als seus convidats deixant-los aquest detall tan delicat a la tauleta de nit. Una bona idea és avançar-te a ells i deixar-los l’espelma encesa i un parell de bombons o confits al platet. Mesures: 12 cm x 6 cm.

Ichendorf va començar la seva activitat a finals del segle XIX. A poc a poc, al llarg del segle XX va anar guanyant terreny i es va armar de valor per convertir-se en la primera marca que, deixant de banda el gust barroc, elegia amb entusiasme la forma pura en lloc de l’ornamentació, la puresa dels materials en tota la seva elegància. Avui dia, igual que fa 100 anys, l’objectiu d’Ichendorf segueix sent la recerca de formes belles i lleugeres. Imperceptibles asimetries o microscòpiques irregularitats creen diferències que converteixen una copa o un vas Ichendorf en un objecte autèntic i humà. Recentment, el procés creatiu de la marca Ichendorf s’ha traslladat d’Alemanya a Milà, convertint-se així en Ichendorf Milano. De fet, la ciutat, gràcies als diversos dissenyadors que hi treballen, és actualment el lloc ideal per realitzar les investigacions en el camp estètic. La noblesa dels objectes Ichendorf sorgeix de la feina dels dissenyadors que els conceben i dels mestres cristallers que els creen.

Código 052424 Categories ,
Plat porta-espelmes d’Ichendorf
14,45
La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.