Portaespelmetes Slick d’Ichendorf

24,30

4 en estoc

Portaespelmetes Slick d’Ichendorf . Ichendorf va començar la seva activitat a finals del segle XIX. A poc a poc, al llarg del segle XX va anar guanyant terreny i es va armar de valor per convertir-se en la primera marca que, deixant de banda el gust barroc, elegia amb entusiasme la forma pura en lloc de l’ornamentació, la puresa dels materials en tota la seva elegància. Avui dia, igual que fa 100 anys, l’objectiu d’Ichendorf segueix sent la recerca de formes belles i lleugeres. Imperceptibles asimetries o microscòpiques irregularitats creen diferències que converteixen una copa o un vas Ichendorf en un objecte autèntic i humà.

Recentment, el procés creatiu de la marca Ichendorf s’ha traslladat d’Alemanya a Milà, convertint-se així en Ichendorf Milano. De fet, la ciutat, gràcies als nombrosos dissenyadors que hi treballen, és actualment el lloc ideal per realitzar investigacions en el camp l’estètica. La noblesa dels objectes Ichendorf sorgeix de la feina dels dissenyadors que els conceben i dels mestres cristallers que els creen.

Color: blanc llis
Material: vidre
Mides: Ø 14,3 cm x 8,5 cm

Código 052549 Categories ,
Portaespelmetes Slick d’Ichendorf
24,30
La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.