Encens Takasago Hana – Sàndal i flors

8,45

Esgotat momentàniament

Encens Takasago Hana – Sàndal i flors. El vent entre els pins, de Nippon Kodo. El pi de Takasago es va fer molt popular a partir d’una famosa obra de teatre Noh del segle XIV. És una obra totalment optimista que celebra l’alegria i la felicitat; igual que aquest encens. Els pins dels santuaris de Takasago i Sumiyoshi celebren l’harmonia de l’home i la dona perquè, segons la llegenda, estaran units tota l’eternitat: «Tot i que vivim a mil quilòmetres de distància l’un de l’altre, separats per rius i muntanyes, no sentim que vivim separats, els nostres cors estan units.»

Takasago és, a més, una al·lusió al viatge de la vida: «Avui és el dia. Ens en vam fer la idea i finalment hem salpat. Ens preocupava que el viatge fos llarg, però el vent suau ha portat la nostra barca, la ruta ha estat fàcil. El vent sona al pi de Takasago, el sol ja s’ha post. En la llunyania se sent la campana.» I l’obra acaba amb una benedicció: «Faig fora els dimonis, abraço la sort i la felicitat. Celebrem mil anys de prosperitat i deu mil anys de llarga vida. Que el vent soni alegre entre els pins durant deu mil anys.»

Quantitat: 40 barretes
Fabricat al Japó

La Maravilla: Molta gent a qui no li agradava l’encens ha canviat d’opinió quan ha descobert el d’origen japonès. Crema una única barreta una estona abans que arribin els amics o convidats a casa i quedaran sorpresos amb l’aroma de la teva llar. La Maravilla només recomana encens japonès.

Código 060096 Categoria

TAMBIÉN TE RECOMENDAMOS…

La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.