Targeter per a 4-7 targetes, de C-Secure (diversos colors)

22,00

Targeter per a 4-7 targetes, de C-Secure (diversos colors). El targeter de C-Secure va ser dissenyat i desenvolupat el 2013 als Països Baixos. L’interior d’alumini inclou un mecanisme lliscant patentat on pots guardar entre 4 i 7 targetes de manera segura.

El nostre sistema financer s’està convertint, cada cop més, en un sistema de plàstic i virtual. És ràpid, pràctic i segur, oi? Sens dubte és ràpid i pràctic, però, segur també? Tan segura és la teva targeta bancària quan pagues en un comerç o taulell, o quan fas un tomb per la ciutat?

Les targetes d’identitat i de crèdit porten incorporat un xip RFID (identificació per radiofreqüència, per les sigles en anglès) amb totes les dades, i qualsevol persona amb un lector sense fil pot copiar-les sense que te n’adonis. Segons afirma el Departament de Seguretat Digital de la Universitat Radboud, de Nijmegen (Països Baixos), això només és possible si els lladres es troben a molt poca distància de tu, però et poden robar les dades en un tres i no res.

Aquests lectors sense fil poden llegir a través de qualsevol classe de roba o pell. És impossible bloquejar les ones de ràdio tret que, és clar, protegeixis les teves targetes. En aquest cas, els targeters C-Secure són la millor solució si busques un targeter amb protecció RFID.

  • Material: alumini
  • Pes: 45 g
  • Mides: 6,1 cm x 9,5 cm x 0,8 cm
Código 263000 Categoria
Targeter per a 4-7 targetes, de C-Secure (diversos colors)
22,00
La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.