Dutxa Serpentine

295,00

Dutxa Serpentine. En un dia calorós, el dissenyador Tom de Vrieze anhelava una manera de refrescar-se al seu propi jardí. Aquí és quan al Tom se li va acudir el disseny de Serpentine, una dutxa de jardí d’acer inoxidable amb un disseny pràctic. Tom: «No vaig de romanços, prefereixo dissenys simples com el de Serpentine. La forma es redueix al mínim, té una certa lògica: funcionalitat per davant de forma. Això va donar com a resultat una aparença gairebé art-déco». Serpentine és lleugera, ocupa poc espai i es pot canviar de lloc amb facilitat; només et caldrà una mànega de jardí per connectar-la a la dutxa i ja estarà a punt. La Maravilla corrobora: A nosaltres ens ha donat molt bon resultat cada cop que hem anat desplaçant la Serpentine d’arbre en arbre. Hem aprofitat l’aigua tant nosaltres com el nostre jardí. Molt recomanable també per a terrasses.

Aquest article disposa d’enviament gratuït a Bèlgica, Països Baixos, Luxemburg i Alemanya.
Per a enviaments a altres països, consulta les despeses d’enviament a través del nostre Formulari de contacte o enviant un correu electrònic a mao@lamaravilla.es.

2 en estoc

Codi: 215005 Categories: , ,

També us recomanem…

Dutxa Serpentine
295,00
La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.