Chrysaora hysoscella (borm radiat)

17,95

1 en estoc

Chrysaora hysoscella, de Plego. Els corrents marins han arrossegat aquest bonic exemplar de borm radiat per fer companyia a la resta de criatures del nostre particular oceà de paper. Amb els colors vius i els moviments hipnòtics, et faran sentir com si estiguessis flotant al fons del mar des de qualsevol estança de la teva llar.

Com tota la COL·LECCIÓ DE MAR, es tracta d’una figura pensada per muntar-se sense cola, de manera senzilla i divertida, i per penjar-se del sostre de qualsevol habitació.

Estàs preparat per donar vida a aquesta encantadora criatura marina? El kit conté 5 fulles de paper d’art de 175 g, una fitxa didàctica amb les principals característiques del borm radiat i inclou també unes instruccions de muntatge que et van guiant pas a pas durant el procés. Tot presentat a dins d’una carpeta atractiva i resistent. Per muntar aquesta figura no es necessita cola d’enganxar, està pensada per ser muntada amb un sistema d’encaixos perquè sigui tot més senzill i més ràpid.

  • Pes: 12 g
  • Mides: 30 cm x 22 cm x 0,1 cm
Código 220014 Categories ,
Chrysaora hysoscella (borm radiat)
17,95
La Maravilla
Avisa'm quan estigui disponible L’informarem quan el producte estigui en estoc. Per favor, deixeu la una adreça de correu electrònic vàlida.